Junioarele I, lidere după prima fază a sezonului regulat!

Echipa de junioare I a CSM Ploieşti, pregătită de Daniel Gheorghe, a încheiat, ieri, prima fază a sezonului regulat, reuşind să ocupe, după zece etape, locul 1 în Grupa B. Fetele au câştigat la Galaţi, cu CSH Art, cu scorul de 23-21 (13-13), asigurându-şi, astfel, prima poziţie a ierarhiei, cu avantaj în faţa celei de-a doua clasate, HC Activ CSO Plopeni, atât în meciurile directe, cât şi la golaveraj. „Fiind primul an în care participăm la nivelul junioarelor I, sunt foarte mulţumit de modul în care fetele au evoluat în această primă parte a sezonului. Mă bucur că au reuşit ca, prin evoluţii bune şi rezultate pe măsură, să răspundă sprijinului primit din partea conducerii de-a lungul campionatului. După cele două turnee de sală, vom merge în faza semifinală şi vom încerca să păstrăm nivelul bun arătat şi să ajungem la turneul final”, spune antrenorul Daniel Gheorghe. Pentru CSM Ploieşti urmează două turnee de sală în perioadele 25-27 martie şi 9-10 aprilie, în cadrul cărora echipele din Grupa C vor mai juca o dată fiecare cu fiecare, după care primele patru clasate vor merge în faza semifinală a campionatului.

La junioare 2, CSM Ploieşti s-a impus cu 20-19 (7-8) pe terenul celor de la LPS Viitorul Piteşti şi se pregăteşte pentru derbi-ul de sâmbătă, din Sala Sporturilor Olimpia, cu Gr. Şc. Energetic Râmnicu Vâlcea, în care are nevoie de o victorie pentru a urca pe prima poziţie a clasamentului Seriei D. Va fi ultima etapă a primei faze, după care vor urma, la fel ca la junioare 1, două turnee de sală în perioadele 4-6 martie şi 2-3 aprilie.

Echipa de junioare 3, pregătită de Robert Comendant, a evoluat, ieri, în Sala Olimpia, în compania ultimei clasate din Seria B, LPS Focşani, şi s-a impus clar, cu 49-24 (24-8). CSM Ploieşti ocupă poziţia secundă în grupă, iar în ultima etapă a primei faze a campionatului va sta. Vor urma două turnee de sală, în perioadele 10-13 martie şi 25-27 martie.

Tot acasă au jucat şi juniorii III ai clubului, antrenaţi de Gheorghe Puia şi Ramona Ştefan, ei reuşind, sâmbătă, să se impună cu 38-23 (18-11) în faţa echipei CS Sporting Ghimbav. CSM Ploieşti ocupă locul al 3-lea în Seria C, iar sâmbătă va încheia prima fază a campionatului cu o deplasare dificilă, pe terenul liderului CSM Sfântu Gheorghe. Şi în cazul lor, turneele de sală se vor desfăşura în perioadele 10-13 martie şi 25-27 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.