Două victorii şi o înfrângere pentru echipele de baschet juniori

Trei dintre cele cinci echipe de baschet juniori ale Clubului Sportiv Municipal Ploieşti au avut programate, la finalul săptămânii trecute, noi partide în cadrul fazelor de recalificare, în cazul băieţilor de la „U18” şi „U16”, dar şi în „semifinalele” Campionatului Naţional, dacă ne referim la fetele „sub 16 ani”.

În competiţiile destinate băieţilor, echipa „sub 18 ani”, pregătită de Cornel Alecu, s-a impus cu 69-55, în deplasare, împotriva celor de la ACS Flame Ilfov Bucureşti. În urma acestui rezultat, CSM Ploieşti a urcat pe prima poziţia în grupa a IV-a de recalificare, cu un bilanţ de trei victorii şi nicio înfrângere. Ploieştenii vor avea, însă, un program aglomerat în această săptămână, urmând să evolueze, miercuri, la Tulcea, pentru ca, în weekend, să primească vizita celor de la CSS Bega Timişoara.

Colegii mai mici de generaţie, de la „U16”, au cedat, scor 77-94, pe teren propriu, cu CSS Sighetu Marmaţiei şi, cu un record de o victorie şi două înfrângeri, ocupă locul 4 în grupa a IV-a de recalificare. La finalul săptămânii în curs, băieţii antrenaţi de Titi Mircea se vor deplasa tocmai în Banat, pentru confruntarea cu CSS Bega Timişoara.

Trecând la întrecerea feminină din cadrul Campionatului Naţional „sub 16 ani”, notăm victoria obţinută de fetele Loredanei Munteanu, scor 79-63, în deplasare, cu ACS Champions Bucureşti. Cu un bilanţ de patru victorii şi un singur eşec în clasamentul primei grupe semifinale, acolo unde a revenit în fotoliul de lider, formaţia feminină „U16” a CSS-CSM Ploieşti va evolua următoarea etapă în deplasare, pe 21 februarie, împotriva celor de la CSS-CSM 2 Tâgovişte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.