Elevele lui Neven Hrupec, examen dificil la Râmnicu Vâlcea!

Sîmbătă, ora 14.00, Sala "Traian" Râmnicu Vâlcea

 

Revenite pe loc de cupe europene, handbalistele de la CSM Ploieşti au parte de o deplasare dificilă, mâine, în cadrul etapei a XVII-a a Ligii Naţionale. Mihaela Tivadar şi colegele sale joacă, începând cu ora 14.00, la Râmnicu Vâlcea, pe terenul unei formaţii care se mobilizează în propriul fief, acolo unde a pierdut doar cu formaţii de top: HCM Baia Mare, Corona Braşov şi Dunărea Brăila.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu la Vâlcea, formaţie care are un antrenor pentru care eu am un mare respect. Face o treabă foarte bună acolo, are o echipă disciplinată, care se apără bine şi pregăteşte fiecare atac cu mare atenţie, respectând schemele. Au multe jucătoare bune în lot, au o tradiţie a unei echipe care a făcut mari performanţe în România şi în Europa, aşa că ne aşteaptă un meci foarte greu. Am însă încredere în elevele mele, am pregătit meciul foarte bine în această săptămână şi sunt convins că putem face un rezultat bun, care să ne asigure un moral excelent în perspectiva următoarelor etape. Va fi foarte important să câştigăm la Vâlcea, pentru a ne asigura o atmosferă bună şi o atitudine pe măsură la meciurile ce vor veni”, spune antrenorul principal al echipei noastre, Neven Hrupec.

Cu excepţia Ionelei Dinu, aflată în perioada de recuperare după operaţia suferită, în toamnă, la genunchiul stâng, staff-ul tehnic al echipei noastre are tot lotul valid, Neven Hrupec precizând că „Marina Dmitrovic s-a refăcut complet şi s-a antrenat normal în ultimele zile, iar Nicoleta Tudor strânge din dinţi şi ne va ajuta în continuare, chiar dacă îşi asumă un mic risc în condiţiile în care are o mică problemă la menisc. Chiar vreau să-i mulţumesc pentru că a decis aşa, urmând ca, în acea perioadă de pauză competiţională, să ia o hotărâre în privinţa unei eventuale operaţii”.

Fetele au plecat în această dimineaţă spre Râmnicu Vâlcea, urmând să se antreneze, de la ora 15.30, în Sala „Traian”.

Partida de mâine, programată la ora 14.00 şi transmisă în direct de Digisport, va fi arbitrată de Bogdan Dordea (Sibiu) şi Marian State (Buzău) şi îl va avea ca observator pe Viorel Vicea (Bucureşti).

Leave a Reply

Your email address will not be published.