Eşec în derbi pentru junioarele III!

Echipa de handbal junioare III a CSM Ploieşti a pierdut, în această după-amiază, derbiul Seriei B a campionatului, cu liderul CSH Transilvania Braşov, scor 20-23 (10-11), desfăşurat în Sala Sporturilor Olimpia, cu începere de la ora 17.30.

Meciul a fost o continuă cursă de urmărire pentru elevele lui Robert Comendant, care au fost conduse încă din primele minute şi chiar dacă au venit în câteva rânduri la două goluri, nu au reuşit să întoarcă rezultatul. În prima repriză, Transilvania a condus 4-2, 6-3, 11-7, dar fetele noastre au marcat trei goluri consecutive înainte de intrarea la cabine şi au venit la 10-11. Partea secundă a adus goluri în serie de fiecare parte, astfel că oaspetele s-au desprins în câteva rânduri – 10-15, 13-18, 14-20 – dar CSM-ul a revenit în special datorită evoluţiei Emiliei Dan Zamfir, autoare a zece goluri. A fost 13-15 şi 18-20, dar, pe final, braşovencele s-au dus la 19-23 şi n-au mai avut emoţii în privinţa victoriei.

Pentru CSM Ploieşti, au evoluat: Alexandra Marcu, Ana Maria Antohe, Elena Zamfir – Emilia Dan Zamfir (10 goluri), Ada Arvatu (3 goluri), Maria Ilie (3 goluri), Andreea Arvatu (2), Diana Bîră (1), Ştefania Stoica (1), Elena Evanghelide, Daria Constantin, Andreea Anton.

În ciuda acestui eşec, junioarele III rămân pe poziţia secundă a clasamentului Seriei B, cu un bilanţ de 8 victorii şi două înfrângeri. Duminică, ele vor evolua, în deplasare, pe terenul formaţiei de pe locul al IV-lea, CS HM Buzău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.