Mai greu e drumul…

Handbaliştii de la CSM Ploieşti au parte de ultima deplasare din Divizia A, una dificilă prin prisma drumului care este de parcurs până la Vicovul de Sus, şi mai puţin a valorii adversarului. Elevii cuplului Ion Nicolae – Dragoş Dobrescu n-au cum să aibă emoţii în faţa penultimei clasate, formaţie al cărei antrenor filma, în tur, de pe margine, jocul ploieştenilor, ca şi când participa la o lecţie deschisă de handbal.

Cei doi tehnicieni nu pot conta în partida de mâine pe doi jucători, ambii cu probleme medicale: Gheorghe Roman are o accidentare uşoară, iar extrema Bogdan Năstase s-a ales cu ruptură a ligamentului încrucişat şi a meniscului extern la genunchiul stâng în meciul de la Galaţi şi a devenit indisponibil pentru următoarele 6 luni.

Delegaţia ploieşteană face astăzi deplasarea spre Vicovul de Sus, urmând să revină acasă imediat după meci. Partida cu CS De La Alpinism la Turism Vicov Bucovina este programată la ora 11.00 şi va fi arbitrată de cuplul C. Albert – F. Horoba, din Bistriţa Năsăud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.