Atleţii de la CSM Ploieşti, 3 medalii la Campionatele Naţionale rezervate juniorilor I!

Vineri şi sâmbătă, Sala de atletism „Lia Manoliu” din capitală a găzduit Finala Campionatului Naţional pentru juniori I, competiţie la care au luat parte peste 300 de sportivi din toată ţara şi, printre ei, şi atleţii de la CSŞ-CSM Ploieşti, pregătiţi de Augustin Iancu (antrenor coordonator), Robert Munteanu, Maria Andrei şi Florin Andrei.

Sportivii clubului nostru au avut evoluţii remarcabile, reuşind un bilanţ bun, cu o medalie de aur, la 400 metri, şi două de argint, în probele de săritură în lungime şi ştafetă 4×2 tururi băieţi.

În prima zi a întrecerilor, atletul Cristian Radu (foto 2), proaspăt transferat la CSM Ploieşti, a reuşit să devină campion naţional al României în proba de 400 metri, cu timpul de 48.89 secunde.

În a doua zi de concurs, Gabriel Bitan (foto 3) a ieşit vicecampion naţional la săritura în lungime cu o performanţă de 7.02 m, iar ştafeta 4×2 tururi băieţi (foto 1), în componenţa Mihai Filote, Radu Ciocănescu, Andrei Năstăsache şi Cristian Radu, a câştigat titlul de vicecampioană, cu timpul de 3.12.61 min.

Rezultatele sunt de apreciat mai ales în condiţiile în care atât Gabriel Bitan, cât şi trei dintre cei patru atleţi ai echipei de ştafetă sunt juniori II în acest moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.