Se anunţă festival de goluri la „Olimpia”

Penultimul meci oficial din 2014 le aduce handbaliştilor de la CSM Ploieşti cel mai slab adversar din Seria A a Diviziei A, formaţia cu nume inedit CS De La Alpinism la Turism Vicov Bucovina. E ultima clasată, are un singur punct din 11 meciuri jucate şi pierde, de obicei, la 20 de goluri diferenţă, aşa că, şi mâine, se va pune doar problema scorului, chiar dacă antrenorii ploieşteni le vor da, din nou, credit jucătorilor care au evoluat mai puţin în acest tur de campionat. „E şansa lor să arate că pot juca un handbal de calitate, în faţa unui adversar care nu ne poate pune mari probleme. Le-am cerut băieţilor să joace serios şi să nu se facă de râs, pentru că lumea se uită pe clasament şi se aşteaptă la o victorie clară”, spune antrenorul principal Dragoş Dobrescu.

Faţă de meciul din runda anterioară, de la Târgovişte, vor reveni şi cei doi jucători menajaţi atunci din raţiuni medicale, centrul Andrei Macovei şi extrema dreaptă Alexandru Budui, dar e posibil să nu joace deloc interul Victor Hoinaru, care acuză ceva probleme de sănătate şi s-ar putea să nu forţeze.

Partida dintre CSM Ploieşti şi Vicov Bucovina va avea loc mâine, de la ora 11.00, în Sala „Olimpia” şi va fi arbitrată de dâmboviţenii E. Cârstoaia şi D. Cristea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.