Şansa liniei a doua

Handbaliştii de la CSM Ploieşti au parte de un final de tur lejer, ultimele trei etape din 2014 aducându-se în faţă adversari din ultima parte a clasamentului: mâine joacă la Târgovişte, cu CSU, formaţie situată pe poziţia a 12-a, apoi primesc vizita „lanternei” Vicov Bucovina, pentru ca, în ultima rundă, să meargă la Piatra Neamţ, pentru disputa cu echipa de pe locul al 10-lea, LPS.

„Sunte meciuri pe care trebuie să le câştigăm, ca să încheiem anul perfect, numai cu victorii. E clar că nu vor fi confruntări de intensitate mare, precum cea cu Galaţiul, dar va trebui să fim concentraţi şi să le abordăm serios, pentru a nu risca vreo surpriză”, spune antrenorul principal Dragoş Dobrescu. Tehnicianul anunţă şi că vor fi partide în care jucătorii care au evoluat mai puţin în acest tur vor primi minute mai multe, „pentru că trebuie să joace şi ei şi să arate că merită să facă parte din lotul unei echipe cu pretenţii de promovare”.

Meciul de mâine, de la Târgovişte, pare să aibă doar necunoscuta diferenţei ce se va consemna la final, gazdele încasând în acest sezon peste 40 de goluri în fiecare meci şi reuşind să câştige o singură partidă, cu ultima clasată, Vicov Bucovina: 36-33. Tehnicienii CSM-ului au aproape tot lotul valid, singurul semn de întrebare planând asupra utilizării conducătorului de joc Andrei Macovei, care a acuzat ceva probleme musculare în ultimele zile şi ar putea fi menajat mâine.

Partida de la Târgovişte se va disputa cu începere de la ora 14.00 şi va fi arbitrată de bucureştenii A. Caloian şi T. Ciocoiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.