Şase baschetbaliste de la CSM Ploieşti, implicate în Cupa României rezervată senioarelor!

Şase baschetbaliste de la CSM Ploieşti, implicate în Cupa României rezervată senioarelor!

Şase componente ale echipei de baschet fete U17 a CSM Ploieşti vor evolua în prima fază a Cupei României la nivel de senioare, ele urmând să facă parte din echipa denumită, la iniţiativa Federaţiei Române de Baschet, „Centrul de Excelenţă”!

Daria Tănase, Andrada Dulhaz, Agnes Zane, Karina Munteanu, Ioana Savu şi Dariana Păuşan sunt cele şase sportive care, alături de tot atâtea jucătoare de la campioana de la U16 din sezonul trecut, ACS Dan Dacian Bucureşti (Bianca Sârbu, Ilinca Belegante, Iris Barbu, Ilinca Barbu, Marta Cârmaciu şi Carla Ţenu), alcătuiesc lotul echipei ce se doreşte să le ofere fetelor o experienţă interesantă în competiţia senioarelor. Antrenorii Centrului de Excelenţă vor fi Dan Dacian şi Loredana Munteanu, din staff făcând parte şi preparatorul fizic Robert Munteanu.

Fetele se antrenează de circa două săptămâni în această formulă, iar mâine şi sâmbătă vor juca, tur-retur, în compania formaţiei CS Agronomia Bucureşti (locul 10 în Liga Naţională de Baschet Feminin). Partida de mâine, în care „Centrul” este gazdă, este programată la ora 17.00, în Arena de Baschet din Bucureşti (live pe youtube FRB TV), iar returul va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Agronomia.