Judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, 4 medalii de bronz obţinute la Deva!

Judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, 4 medalii de bronz obţinute la Deva!

Sala Sporturilor din Deva a găzduit, de vineri până duminică, Finalele Campionatelor Naţionale de Judo Ne Waza (lupta la sol) la tineret – „U23” şi Campionatele Naţionale de Judo pe echipe tot la tineret – „U23”.

În competiţia echipelor, CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a participat doar cu echipa masculină, care a reuşit să cucerească medaliile de bronz după următorul parcurs: 1-4 cu LPS-CSŞ-CSM Oradea în primul tur, apoi victorie cu 3-2 în disputa pentru locul al 3-lea cu Rapid-CSŞ 5 Bucureşti. Campioană a devenit echipa „U”-CSM Cluj-Dinamo. Echipa medaliată cu bronz a fost alcătuită din Antonio Minigote, Vladimir Grădinariu, Marius Colţ, Sergiu Anastase, Andrei Pîrloga, Claudiu Dinu şi Andrei Baicu.

La Campionatele Naţionale de Judo Ne Waza au participat 70 de sportivi de la peste 25 de cluburi din ţară, iar reprezentanţii CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au reuşit să obţină trei medalii de bronz şi două locuri VII, astfel:

– medalii de bronz – Cătălina Şchiopu (-52 kg), Radu Mărculescu (-66 kg) şi Andrei Pîrloga (+81 kg);

– locul al VII-lea – Denisa Cristea (-63 kg) şi Sergiu Anastase (-81 kg).

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu şi Cosmin Slăveanu).