Echipele de minihandbal ale clubului, prezente la turneul al 2-lea judeţean, de la Brazi!

Echipele de minihandbal ale clubului, prezente la turneul al 2-lea judeţean, de la Brazi!

Tot în acest weekend, echipele de minihandbal ale clubului au participat la turneele cu numărul 2 organizate de Asociaţia Judeţeană de Handbal Prahova, de data aceasta în Sala de la Brazi.

Băieţii pregătiţi de Ramona Ştefan au jucat sâmbătă şi au făcut parte din Grupa C, întâlnind Academia Junior şi CS Tricolorul Breaza, după ce, în primul turneu, cel de la Mizil, din octombrie, jucaseră cu ACS Olimpic Mizil şi TEC Bucureşti. Lotul folosit de Ramona Ştefan în competiţia de la Brazi a fost următorul: Şt. Răducanu, Şt. Anastasiu, Ed. Romee, Al. Stoica, Al. Pop, I. Danac, R. Iambu, T. Loba Loba, H. Marin, Al. Puiu, I. Pistrui şi D. Nedelcescu.

Turneul fetelor pregătite de Leonard Cristescu a fost programat duminică, iar CSM Ploieşti a făcut parte din Grupa B, alături de ACS Junior Ploiești, HC Junior Buzău, Activ Plopeni și Tricolorul Breaza. La fel ca şi în primul turneu, CSM Ploieşti a disputat doar două partide, cu Academia Junior Ploieşti şi HC Junior Buzău. Lotul de jucătoare a fost alcătuit din: A. Dorobăţ, D. Gheorghe, B. Biota, M. Precupeţu, A. Matei, C. Anghelache, C. Pantazi, A. Constantinescu, B. Brânzaru, A. Curcan, M. Andronache, A. Filip, G. Toacă, D. Tudoran, A. Alecu şi D. Tudor.

Aşa cum se obişnuieşte la această categorie de vârstă, partidele s-au jucat fără a se ţine cont de scor. Turneele cu numărul 3 vor avea loc în luna decembrie. Competiţia naţională de la această categorie de vârstă, organizată de Federaţia Română de Handbal, va debuta în luna februarie a anului viitor.