LNBM – Getica 95: CSM Petrolul Ploieşti merge mâine în Capitală pentru meciul 3 cu Laguna Bucureşti!

LNBM – Getica 95: CSM Petrolul Ploieşti merge mâine în Capitală pentru meciul 3 cu Laguna Bucureşti!

CSM Petrolul Ploieşti conduce cu 2-0 în duelul cu ABC Laguna Bucureşti din turul secund al Play-out-ului Ligii Naţionale de Baschet Masculin – Getica 95 şi merge mâine în Capitală pentru a închide seria din 3 meciuri. Partida din Arena de Baschet este programată la ora 18:00 şi reprezintă pentru băieţii noştri şi un prilej de revanşă după ce, în luna februarie, le-au oferit adversarilor şansa singurei victorii din acest sezon, la capătul unei confruntări ce a necesitat prelungiri.

Staff-ul tehnic format din Ionuţ Ivan, Nemanja Tomic şi Robert Munteanu va conta, în principiu, pe acelaşi lot ca la primele două meciuri ale seriei, plus David Raşoga şi Robert Pătraru, care revin din periplul din vestul ţării, unde au jucat cu echipa secundă partidele cu CSM 2 Oradea şi SCM 2 Timişoara şi au câştigat cu echipa Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar.

Partida din Arena de Baschet va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Michael Nicoară (Bucureşti), Octavian Goina (Oradea) şi Lorand Bukuresti (Sovata). Comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Constantin Ioan (Bucureşti).

Întâlnirea va putea fi urmărită „în direct” pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet: https://www.youtube.com/@romania.basketball.