Echipa de baschet fete U18, victorie strânsă pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe!

Echipa de baschet fete U18, victorie strânsă pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe!

Echipa de baschet fete U18 a CSM Ploieşti a câştigat, astăzi, cu 72-69 (21-26, 19-14, 14-12, 18-17), meciul restant din Etapa a 10-a a Fazei I a campionatului, susţinut pe terenul celor de la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe! A fost o partidă echilibrată, începută mai bine de gazde, mai inspirate în primul sfert, dar în care fetele noastre au revenit rapid şi au fost permanent în faţă, desprinzându-se decisiv în ultimele minute.

Din păcate, succesul a fost plătit scump de CSM Ploieşti, Karina Munteanu accidentându-se la genunchiul piciorului drept pe finalul sfertului al treilea, şansele de a mai juca în acest sezon fiind, la prima impresie, destul de mici.

Lotul echipei noastre la partida de astăzi a fost următorul: A. Zane (29 puncte, 1×3), I. Savu (16, 1×3), D. Păuşan (8), D. Iordăchescu (7), K. Munteanu (5, 1×3), Cr. Grigore (4), A. Dulhaz (3, 1×3), A. Dumitru, O. Sandu, N. Belhamra, N. Dănilă şi A. Apostolache.

CSM Ploieşti se menţine pe poziţia secundă a clasamentului şi  joacă duminică seară, de la ora 20:00, meciul din ultima etapă a acestei faze, de pe terenul primei clasate, ACS Dan Dacian Bucureşti. Miza întâlnirii va fi primul loc al ierarhiei la finalul Fazei I, fetele noastre având nevoie de o victorie la minim 11 puncte după înfrângerea suferită în tur, scor 54-64.

În faza următoare, cele 8 echipe vor fi „împerecheate” 1-8, 2-7, 3-6 şi 4-5 pentru a se stabili cele patru participante la Turneul Final şi formaţiile care vor lupta pentru locurile 5-8.