Ştefan Nae, medalie de aur la Cupa României la Box pentru Cadeţi!

Ştefan Nae, medalie de aur la Cupa României la Box pentru Cadeţi!

Sportivii secţiei de box a CSM Ploieşti au participat în ultima săptămână la Cupa României la Box pentru Cadeţi, de la Brăila, reuşind să obţină 7 medalii: una de aur, două de argint şi patru de bronz!

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului a urcat Ştefan Nae, cel care a cucerit aurul la categoria de greutate „70 kg” după ce i-a învins pe Rolenzo Talas, în semifinală, şi pe George Bratu (CS Medgidia), în finală!

Astăzi au boxat în finale alţi doi sportivi ai clubului, însă ambii au pierdut şi au fost nevoiţi să se mulţumească doar cu medaliile de argint: Augustin Dinu (66 kg) a pierdut la Eduard Şchiopu după ce trecuse în primele două meciuri de Marian Pătrulescu (RSC în prima repriză) şi Lucas Ionaş, iar Gabriel Ciobanu (75 kg), a fost învins de Adrian Mititelu, după ce se calificase în ultimul act în urma victoriei obţinută în semifinală în faţa lui Adrian Iovan.

Medaliile de bronz au fost obţinute de Ciprian Moldoveanu (70 kg), Petru Şindilă (90 kg), Florin Dan şi Ionuţ Florescu (ambii la 36 kg).

Din lotul deplasat la Brăila a făcut parte şi Florin Mihai (48 kg), sportiv care a trecut în „optimi” de Costin Pană, dar a fost învins, apoi, în „sferturi”, de Emanuel Anton.

Felicitări, băieţi!