LNBM – Getica 95: seria cu SCM Timişoara, din play-out, începe la… Arad!

LNBM – Getica 95: seria cu SCM Timişoara, din play-out, începe la… Arad!

CSM Petrolul Ploieşti se pregăteşte să dea piept cu SCM Timişoara în play-out-ul Ligii Naţionale de Baschet Masculin – Getica 95, seria ce se va desfăşura după sistemul „cel mai bun din 5 partide” având programate 3 meciuri pe terenul formaţiei mai bine clasate la finalul Fazei a II-a a campionatului, în speţă gruparea bănăţeană (locul 4).

Drept urmare, primele două partide vor fi găzduite de SCM Timişoara şi, cum Federaţia Română de Baschet a devansat cu o zi toate datele primului tur din play-off şi play-out, se va juca pe 9 şi 11 aprilie. „Mutare” care i-a încurcat pe bănăţeni, întrucât Sala „Constantin Jude” este ocupată cu o competiţie de gimnastică artistică în perioada 4-9 aprilie, astfel că, în cursul zilei de astăzi, SCM Timişoara a anunţat că primul meci, cel din 9 aprilie, se va desfăşura în Sala „Victoria”, din Arad, începând cu ora 18:00. Partida a doua va avea loc joi, 11 aprilie, de la ora 19:00, în Sala „Constantin Jude”, din Timişoara.

Întâlnirile 3 şi 4 (a doua, dacă va fi necesară) sunt programate pe 15 şi 17 aprilie în Sala „Olimpia”, din Ploieşti, pentru ca jocul decisiv, dacă se va ajunge la 2-2, să se dispute la Timişoara, pe 20 aprilie.