Gimnastică ritmică: weekend cu emoţii şi evoluţii bune pentru Sabina Enache şi Anisia Drăgan!

Gimnastică ritmică: weekend cu emoţii şi evoluţii bune pentru Sabina Enache şi Anisia Drăgan!

Sportivele secţiei de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti, Sabina Enache şi Anisia Drăgan, au participat, la finalul săptămânii trecute, la două competiţii continentale deosebite: Sabina a reprezentat România alături de Christina Drăgan (CS Sportul Studenţesc Bucureşti) la prima etapă de Cupa Mondială, desfăşurată la Atena, iar Anisia a făcut parte din ansamblul care a participat la Turneul Internaţional „Trophy Novi Sad” – Ediţia a XIII-a.

La Atena, într-o competiţie de înalt nivel, cu 52 de sportive din 38 de ţări la start, sportiva pregătită de Simona Puiu a ocupat locul 38 la individual compus cu un total de 109.150, conturat astfel: 29.600 la cerc, 24.050 la minge, 27.950 la măciuci şi 27.550 la panglică. Campioana României, Christina Drăgan, a ocupat locul al 29-lea, cu un total de 112.450.

La Novi Sad, ansamblul de senioare al României, având-o în componenţă pe Anisia Drăgan, a obţinut medalia de argint în competiţia All Around! Fetele au prezentat două exerciţii, unul cu cinci cercuri şi unul cu trei panglici şi două mingi. Alături de Anisia Drăgan, din ansamblul pregătit de Daniela Chiriac şi Tatsiana Novikava au mai făcut parte Claudia Mitan, Andra şi Carina Crainic, Eva Vencu şi Dalia Marin.