LNBM – Getica 95: CSM Petrolul Ploieşti – ABC Laguna Bucureşti, mâine seară, în Sala „Olimpia”!

LNBM – Getica 95: CSM Petrolul Ploieşti – ABC Laguna Bucureşti, mâine seară, în Sala „Olimpia”!

Cu trei succese consecutive în ultimele runde ale Ligii Naţionale de Baschet Masculin – Getica 95, CSM Petrolul Ploieşti şi-a propus să încheie Faza a II-a cu victorii pe linie, iar pentru asta mai are numai doi paşi de făcut: mâine seară, în Sala „Olimpia”, în disputa cu ultima clasată, Laguna Bucureşti, şi o săptămână mai târziu, la Galaţi! Ar fi un „bagaj” moral bun înaintea play-out-ului, chiar dacă şansele de a mai urca de pe poziţia a 5-a a Grupei 11-18 sunt pur teoretice în acest moment.

Întâlnirea de mâine seară (ora 18:00) cu Laguna reprezintă şi un prilej de revanşă după ce în urmă cu mai bine de o lună le-am oferit adversarilor şansa singurei victorii stagionale, la capătul unei partide în care am condus cu 4 puncte cu 65 de secunde înainte de final (77-73), dar am cedat, după prelungiri, cu 89-86.

Ionuţ Ivan, Nemanja Tomic şi Robert Munteanu vor conta mâine cam pe acelaşi lot din ultimele partide, fiind totuşi şanse să revină George Angelian, absent din cauza unei răceli la jocul cu SCM Timişoara, dar şi Bogdan Popa, refăcut după entorsa la gleznă care l-a ţinut în tribună la ultimele trei meciuri.

Partida de mâine seară va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Alexandra Stan, Alexandru Nicolae (ambii din Bucureşti) şi Tudor Crişan (Cluj-Napoca), iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Traian Racu (Bucureşti).

Accesul publicului este liber.

Întâlnirea va putea fi urmărită „în direct” şi pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet, accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=ppqke9J0dGM.