Fotbal: victorie pentru juniorii C în primul meci oficial din 2024, 3-1 la CSO Mizil!

Fotbal: victorie pentru juniorii C în primul meci oficial din 2024, 3-1 la CSO Mizil!

Juniorii C ai CSM Ploieşti au deschis, astăzi, oficial, anul 2024 pentru echipele de fotbal ale clubului, cu prilejul meciului restant pe care l-au disputat, începând cu ora 10:00, pe terenul celor de la CSO Mizil. Întâlnirea a contat pentru runda a 13-a a Seriei Elită, iar băieţii pregătiţi de Valeriu Aristan au reuşit să se impună cu 3-1, graţie golurilor marcate de Vladimir Ştefănescu, David Cursaru şi Andrea Fryganiotis. Campionatul juniorilor C se reia oficial pentru toate echipele în weekend-ul următor, cu etapa a 14-a, însă băieţii noştri vor sta atunci, aşa că proxima lor partidă este cea de pe 16 martie, de pe teren propriu, cu ACS MX Pro Academy Păuleşti.

În ceea ce priveşte celelalte formaţii de juniori ale CSM Ploieşti ce evoluează pe plan judeţean, juniorii D au programat primul meci din retur pe 30 martie, în deplasare, cu ACS MX Pro Academy Pauleşti, iar juniorii E dispută prima partidă din retur pe 23 martie, la AS Atletic United Ploieşti.

Echipele de juniori care combat în campionatele organizate de FRF revin pe teren peste două săptămâni, formaţia U19 urmând să joace sâmbătă, 16 martie, în deplasare, cu ACS NFC Arena Academy, iar cea U17, în aceeaşi zi, la CSM Alexandria. Partidele contează pentru etapa a 5-a a Fazei Play-out, Seria a 4-a.