Echipa de minivolei băieţi s-a calificat pentru Faza Semifinală a campionatului!

Echipa de minivolei băieţi s-a calificat pentru Faza Semifinală a campionatului!

Echipa de minivolei băieţi a CSM Ploieşti s-a calificat în  Faza Semifinală a campionatului după ce a reuşit să ocupe poziţia secundă a clasamentului Seriei C, la mare luptă cu CSŞ CS Arcada Galaţi! Băieţii pregătiţi de Adi Moroianu au participat, vineri şi sâmbătă, la ultimul turneu al sezonului regulat, găzduit de CSŞ Dream Tulcea, şi au câştigat cu 3-1 meciul care conta, cel direct cu gălăţenii, cu care erau la egalitate de puncte după trei turnee.

În celelalte partide, băieţii noştri au cedat, vineri, cu 3-0 în faţa favoritei CSŞ Dream Team Tulcea, iar sâmbătă cu 3-2 în disputa cu CSM Constanţa după un meci dramatic, în care au pierdut un set după ce au avut 19-11, iar decisivul, de la 9-7. Din fericire, era un joc fără miză, calificarea în Faza Semifinală fiind asigurată cu o zi înainte.

Lotul de jucători folosit de Adrian Moroianu în turneul de la Tulcea a fost următorul: Cătălin Beciu, Radu Bratu, Horia Ionescu, Liviu Mihalcea, Teodor Marin, Tudor Popescu, Alexandru Radu, Luca Georgescu şi Mihai Dumitraşcu.

Faza semifinală a campionatului este programată în perioada 12-14 aprilie.

În weekend, a avut meci şi echipa de volei fete „U17” a clubului, care a jucat în cadrul Seriei C Perspectivă, pe teren propriu, cu ACS Bravol B Braşov şi a pierdut cu 3-0. Mâine, elevele lui Robert Tvardochlib se deplaseată la Braşov pentru returul întâlnirii de sâmbătă.

Galerie foto: