Baschet: Ionuţ Ivan şi David Raşoga, stagiu în Turcia cu echipa naţională „U16” a României!

Baschet: Ionuţ Ivan şi David Raşoga, stagiu în Turcia cu echipa naţională „U16” a României!

Antrenorul coordonator al secţiei de baschet a CSM Petrolul Ploieşti, Ionuţ Ivan, şi sportivul David Raşoga se pregătesc pentru o nouă acţiune a echipei naţionale „U16” a României: duminică, lotul se va reuni la Ploieşti pentru două zile de antrenamente, după care, marţi, 20 februarie, va pleca la Istanbul (Turcia), pentru o serie de patru meciuri amicale programate până sâmbătă, 24 februarie.

Ionuţ Ivan este antrenorul principal al lotului „tricolor”, iar acţiunea face parte din campania de pregătire pentru Campionatul European de Baschet U16 – Divizia B, programat la vară, în perioada 8-17 august, la Skopje (Macedonia de Nord). Staff-ul este completat de Alexandru Gliga (CSM Târgu Jiu) şi Elena Florea (Laguna Bucureşti), din partea CSM Petrolul Ploieşti fiind prezent în delegaţia „tricoloră” şi maseurul Dennis Negoiţă.

Din lotul lărgit al naţionalei „U16” mai fac parte Federico Diaconescu şi Mihail Oprea, ambii participând la prima acţiune a lotului, desfăşurată în perioada 28 octombrie – 5 noiembrie 2023, iar „Fede” fiind prezent şi în luna decembrie, la stagiul centralizat desfăşurat la Ploieşti,