Gimnastică ritmică: Sabina Enache, pe locul al 6-lea în topul celor mai bune sportive ale anului!

Gimnastică ritmică: Sabina Enache, pe locul al 6-lea în topul celor mai bune sportive ale anului!

Reprezentanta secţiei de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti, Sabina Enache, a fost inclusă şi în acest an în topul celor mai bune sportive întocmit de federaţia română de specialitate! Eleva Simonei Puiu s-a situat pe poziţia a 6-a a clasamentului pe 2023 şi a fost premiată de Federaţia Română de Gimastică Ritmică în cadrul Galei Festive ce s-a ţinut duminică, în Sala „Luceafărul”, din Bucureşti.

Performanţele Sabinei Enache în acest an au fost următoarele:

– Vicecampioană naţională de senioare pe echipe, alături de Anisia Drăgan, vicecampioană naţională la panglică şi medaliată cu bronz la cerc şi măciuci (Bucureşti);

– Medaliată cu argint la Cupa României de la Ploieşti;

– Medaliată cu bronz la „individual compus” şi la panglică în cadrul Campionatelor Balcanice de la Budva (Muntenegru);

– Multiplă medaliată la alte competiţii la care a participat, precum „Irina Deleanu Cup”, „Arad Trophy” sau „Trophy Iaşi”.

În cadrul evenimentului din weekend, forul condus de Irina Deleanu a premiat atât cluburile care au găzduit în acest an campionate naţionale, CSM Ploieşti, prin antrenorul Simona Puiu, fiind apreciat pentru organizarea Campionatelor Naţionale de Junioare IV şi a Cupei României (28-29 octombrie), cât şi autorităţile locale implicate în susţinerea gimnasticii ritmice, Primăria şi Consiliul Local Ploieşti, reprezentate de domnul viceprimar Daniel Nicodim, fiind recompensate cu un frumos trofeu.

Federaţia Română de Gimnastică Ritmică a marcat şi retragerea din activitate a Denisei Stoian, sportivă care a reprezentat cu cinste şi medalii CSM Ploieşti şi România în cei 12 ani de carieră în sportul care i-a fost un mod de viaţă.

Nu în ultimul rând, pe scena Sălii „Luceafărul” a urcat şi ansamblul de senioare al României, din care face parte şi sportiva clubului nostru, Anisia Drăgan, echipa „tricoloră”, coordonată de Daniela Chiriac şi Tatiana Novikava, reprezentându-ne cu cinste la competiţiile internaţionale.

Felicitări tuturor!

Galerie foto: