CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, două titluri de vicecampioană la „naţionalele” de la Izvorani!

CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, două titluri de vicecampioană la „naţionalele” de la Izvorani!

Sportivii secţiei de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au participat, în acest weekend, la Izvorani, la Finala Campionatelor Naţionale pentru Tineret – „U23” pe echipe şi Finala Campionatelor Naţionale Ne Waza (lupta la sol), reuşind să obţină două titluri de vicecampioni naţionali şi două medalii de bronz.

În competiţia individuală, la startul căreia s-au aflat 78 de sportivi de la peste 40 de cluburi din ţară, principala performanţă i-a aparţinut lui Andrei Cristescu, care a devenit vicecampion naţional al categoriei „-66 kg”! Un rezultat foarte bun a avut şi Vanessa Tolea, care a cucerit medalia de bronz la categoria „-63 kg”, în condiţiile în care ea are 17 ani şi luptă de obicei la „-57 kg”, categorie de greutate care nu există la Ne Waza.

La rândul său, Alexandra Ciurcă s-a clasat pe V la „-63 kg”, iar David Ţugui (+81 kg) şi Alexia Cristea (-52 kg) au ocupat locul al VII-lea.

 

Cel de-al doilea titlu de vicecampioană a fost obţinut de echipa masculină, alcătuită din Rareş Arsenie, Sebastian Petre, Alexandru Petre, Andrei Cristescu, Denis Grădinariu, David Ţugui, Mihai Boghici şi Ştefan Georgescu. CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a câştigat primele trei meciuri cu acelaşi scor, 4-1, în faţa celor de la Rapid CSŞ 5 Bucureşti, CSM Satu Mare şi CSM Constanţa, dar a pierdut cu 3-2 finala cu CSM-FC Argeş Piteşti.

La feminin, CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a participat în formula Vanessa Tolea, Alexandra Ciurcă, Alexia Cristea, Bianca Ungureanu, Ioana Petraru şi Anabel Minea, reuşind să obţină medaliile de bronz.

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu şi Cosmin Slăveanu.