CSM Petrolul Ploieşti U12 participă la Turneul Final al campionatului „4×4”, de la Oradea!

CSM Petrolul Ploieşti U12 participă la Turneul Final al campionatului „4×4”, de la Oradea!

Echipa de baschet „U12” a CSM Petrolul Ploieşti se pregăteşte să participe la Turneul Final al campionatului „4×4”, programat să se desfăşoare la finalul acestei săptămâni la Oradea, în Arena „Antonio Alexe”. Băieţii pregătiţi de Eugeniu Melnic s-au calificat după un parcurs cu 9 victorii şi o singură înfrângere reuşit în Faza I a campionatului şi se numără printre cele opt formaţii care se vor lupta pentru titlul naţional.

CSM Petrolul Ploieşti a fost repartizată în Grupa 2A a Turneului Final, alături de ACS U-BT 1 Cluj-Napoca, ACS Dan Dacian Negru Bucureşti şi CSM Oradea, pe care le va întâlni, chiar în această ordine, conform următorului program:

ACS U-BT 1 Cluj-Napoca – CSM Petrolul Ploieşti (vineri, ora 8:00)

CSM Petrolul Ploieşti – ACS Dan Dacian Negru Bucureşti (vineri, ora 15:30)

CSM Petrolul Ploieşti – CSM Oradea (sâmbătă, ora 11:30)

Din Grupa 1A fac parte ABC Laguna Alb Bucureşti, CSŞ Târgovişte, ABC Slam Bucureşti şi CSU Alpha Sibiu.

După faza grupelor, primele două clasate se vor califica pentru semifinalele de sâmbătă după-amiază, în care se vor întâlni „încrucişat” (locul 1 Grupa 1A – locul 2 Grupa 2A şi locul 1 Grupa 2A – locul 2 Grupa 1A), la fel procedându-se şi în meciurile de clasament pentru locurile 5-8. Finalele sunt programate duminică.

Lotul de jucători pe care antrenorul Eugeniu Melnic va miza la Oradea este următorul: Darius Iancu, Eduard Pană, Mihai Popovici, Sebastian Frîncu, Ştefan Radu, Vlad Ştefan, Călin Dragomir, Ştefan Feraru, Matei Răducanu, Alexandru Măncilă, Alexandru Iambu şi Nikita Melnic.