O victorie şi două înfrângeri pentru echipa de minivolei băieţi în Turneul 2 al sezonului

O victorie şi două înfrângeri pentru echipa de minivolei băieţi în Turneul 2 al sezonului

Echipa de minivolei băieţi a CSM Ploieşti a participat, în acest weekend, la cel de-al doilea turneu al Seriei C, găzduit de CSŞ CS Arcada Galaţi, bilanţul fiind de o victorie şi două înfrângeri.

Băieţii antrenaţi de Adrian Moroianu au pierdut, ieri, cu 3-0 în faţa favoritei grupei, CSŞ Dream Team Tulcea, şi cu 3-2 în disputa cu gazdele de la Arcada, pe care le învinseseră la Ploieşti în primul turneu cu acelaşi scor, iar astăzi s-au impus cu 3-0 în confruntarea cu CSM Constanţa.

Lotul de jucători folosit de Adrian Moroianu în turneul de la Galaţi a fost următorul: Cătălin Beciu, Radu Bratu, Horia Ionescu, Liviu Mihalcea, Alexandru Radu, Teodor Marin, Eduard Teohar, Tudor Popescu, Luca Georgescu şi Mihai Dumitraşcu.

Turneul al 3-lea este programat în perioada 19-21 ianuarie 2024, la Constanţa. Turneul cu numărul 4 va avea loc în perioada 23-25 februarie 2024, la Tulcea. Se califică pentru Faza a II-a primele două clasate în fiecare dintre cele şapte serii plus cele mai bune două echipe de pe locul al 3-lea. CSM Ploieşti ocupă în acest moment poziţia secundă în clasamentul Seriei C.

Ieri, echipa de volei fete „U17” a clubului a jucat în deplasare la CS Dacia Mioveni şi a pierdut cu 3-0 meciul contând pentru etapa a 5-a a Seriei D.