LNBM Getica 95: misiune dificilă, mâine seară, la Sibiu, pentru CSM Petrolul Ploieşti!

LNBM Getica 95: misiune dificilă, mâine seară, la Sibiu, pentru CSM Petrolul Ploieşti!

CSM Petrolul Ploieşti se pregăteşte de una dintre deplasările dificile ale sezonului, Sala „Transilvania” din Sibiu fiind un teren ostil tuturor formaţiilor din Liga Naţională de Baschet Masculin – Getica 95, pe care se câştigă foarte greu. Chiar dacă pare încurcată de participarea în FIBA Europe Cup, competiţie în care a adunat patru înfrângeri cam ruşinoase, cu o medie de 60 de puncte marcate/meci, adversara de mâine seară (ora 19:00) rămâne redutabilă în competiţia internă, bilanţul de 4 victorii şi 2 eşecuri fiind vorbind în acest sens.

CS Vâlcea, SCM „U” Craiova şi CSM Constanţa nu au câştigat pe Cibin în acest sezon, sibienii putându-se lăuda şi cu un succes clar la Oradea, aşa că partida de mâine seară va fi, cu siguranţă extrem de dificilă pentru băieţii noştri.

„Întâlnim o echipă redutabilă pe teren propriu, ce ne reprezintă şi în cupele europene şi care indiferent de problemele de lot cu care se confruntă rămâne o forţă în campionat, în special acasă, unde are ajutorul extraordinar al publicului. E încă o încercare de a face un rezultat bun în faţa unei contracandidate în lupta pentru primele cinci locuri ale grupei şi vă asigur că mergem să dăm totul pe teren pentru a câştiga! Din punct de vedere al lotului, suntem mai bine decât în săptămânile anterioare, când ne-am confruntat cu probleme medicale, aşa că ne-am pregătit în formulă completă şi sper să arătăm atitudine şi să putem pune în practică ce am pregătit la antrenamente”, a declarat antrenorul principal al echipei noastre, Mihai Popa.

Partida de la Sibiu va fi arbitrată de Alin Faur (Timişoara), Alexandru Ivan (Târgovişte) şi Sorin Drugău (Braşov), iar comisar din partea FRB va fi Doru Vinaşi (Cluj-Napoca).

Programat mâine seară, de la ora 19:00, meciul va putea fi urmărit „live” pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet, accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=MZ_XQtwArEU.