Boxerul Ionuţ Iacob, vicecampion naţional de cadeţi la categoria „57 kg”!

Boxerul Ionuţ Iacob, vicecampion naţional de cadeţi la categoria „57 kg”!

Sportivii secţiei de box a CSM Ploieşti au participat în această săptămână la Campionatul Naţional de Box pentru Cadeţi, desfăşurat la Piatra Neamţ, şi vin acasă cu trei medalii: una de argint şi două de bronz!

Titlul de vicecampion naţional a fost cucerit de Ionuţ Cristian Iacob, care a pierdut astăzi finala categoriei „57 kg” în faţa piteşteanului Marian Chiriţă, vicecampion european de cadeţi în acest an. Iacob a ajuns în finală după trei victorii clare obţinute la Marius Azulufei, Mario Gheorghe şi Lucas Radu.

Una dintre medaliile de bronz a fost obţinută la aceeaşi categorie, „57 kg”, de Arthur Nicolas Vochin, care a pierdut ieri în semifinală în faţa aceluiaşi Marian Chiriţă după ce trecuse, pe rând, de Mihai Viziru şi Marcus Lungu.

Cel de-al treilea sportiv ploieştean care a urcat pe podium a fost Petru Vladimir Şindilă, care a obţinut medalia de bronz a categoriei „+90 kg” după ce a cedat în semifinale în faţa lui Claudiu Scaradeanu.

Parcursul celorlalţi patru sportivi pe care maestrul Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea i-au înscris în competiţia de la Piatra Neamţ a fost următorul:

– Antonio Mario Feraru – a pierdut în optimi de finală la „50 kg”;

– Mykhailo Kononenko – a câştigat în „16”-imi cu Angelo Kovacs (5-0), apoi a pierdut în optimi la Darius Vrabie;

– Ştefan Sebastian Nae – a pierdut în optimi la Horaţiu Hantic;

– Elvir Augustin Dinu – a pierdut în sferturi la Antonio Moldovan.