Premiul „CSM Ploieşti” şi Premiul „Cupa Federaţiei” au loc, duminică, pe Hipodromul Ploieşti!

Premiul „CSM Ploieşti” şi Premiul „Cupa Federaţiei” au loc, duminică, pe Hipodromul Ploieşti!

Duminică dimineaţă, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unei noi reuniuni hipice oficiale pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, în parteneriat cu Federaţia Hipică Română şi cu sprijinul sponsorului Sultan România o organizează începând cu ora 10:00.

Va fi un eveniment cu cinci curse de trap şi o cursă de galop, principalele repere ale zilei fiind Premiul „CSM Ploieşti” la trap – alergare din categoria gold ce reprezintă Criteriul de viteză al sezonului, şi Premiul „Cupa Federaţiei” la galop, cursă dedicată cailor din rasa Pursânge Arab şi organizată în parteneriat cu Federaţia Hipică Română.

Reuniunea va fi deschisă chiar de cursa viteziştilor, programată la ora 10:05, şi va continua cu alte două întreceri de trap: Premiul „Forza de Sultan” (10:30) şi Premiul „Sultan” (ora 11:00). Va urma, la ora 11:15, singura cursă de galop a zilei, dotată cu Premiul „Cupa Federaţiei”, apoi revenim la trap cu Premiul „Valoare de Sultan” (11:30) şi Premiul „Din respect de Sultan” (ora 12:00).

Ca de fiecare dată, cei mai mici dintre spectatori vor avea amenajat un „fun corner”, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet de acces la reuniune este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab