CSM Petrolul Ploieşti U12 s-a calificat pentru Turneul Final al campionatului „4×4”!

CSM Petrolul Ploieşti U12 s-a calificat pentru Turneul Final al campionatului „4×4”!

Echipa de baschet „U12” a CSM Petrolul Ploieşti s-a calificat pentru Turneul Final al campionatului „4×4” după ce a ocupat poziţia secundă a clasamentului Grupei C a primei faze! La o săptămână de la turneul găzduit de Târgovişte, băieţii pregătiţi de Eugeniu Melnic s-au deplasat la Piteşti pentru meciurile retur (joi-sâmbătă), reuşind de data aceasta un bilanţ de patru victorii şi o înfrângere, aceasta din urmă suferită în derbiul grupei, cu CSŞ Târgovişte. CSM Petrolul Ploieşti a pierdut ieri, în ultima partidă a turneului, cu 52-47 în faţa dâmboviţenilor şi a ocupat astfel poziţia secundă a Grupei C, diferenţa fiind făcută de coşaverajul meciurilor directe, 45-43 şi 47-52.

Rezultatele întregistrate de ploieşteni în turneul de la Piteşti au fost următoarele:

CSM Petrolul Ploieşti – ACS Primo Megaball Piteşti 82-39

ACS Juniors Craiova – CSM Petrolul Ploieşti 32-74

CSM Petrolul Ploieşti – AS BC Fan Baschet Otopeni 56-38

ACS Champions Buc-Cra – CSM Petrolul Ploieşti 22-97

CSŞ Târgovişte – CSM Petrolul Ploieşti 52-47

Lotul de jucători folosit de Eugeniu Melnic a fost acelaşi ca la primul turneu: Darius Iancu, Eduard Pană, Mihai Popovici, Sebastian Frîncu, Ştefan Radu, Vlad Ştefan, Călin Dragomir, Ştefan Feraru, Matei Răducanu, Alexandru Măncilă, Alexandru Iambu şi Nikita Melnic.

La startul campionatului U12 „4×4” s-au înscris 30 de echipe repartizate în 5 grupe, iar cele cinci câştigătoare de serii plus cele mai bune 3 echipe de pe poziţiile secunde s-au calificat pentru Turneul Final programat în perioada 28-30 noiembrie 2023! Ţinând cont de rezultatele primelor turnee, cu 9 victorii şi o singură înfrângere, CSM Petrolul Ploieşti se numără cu certitudine printre cele mai bune trei ocupante de poziţii secunde.

Felicitări, băieţi!