LNBM Getica 95: CSM Petrolul Ploieşti – CSM Oradea, mâine seară, în Sala „Olimpia”!

LNBM Getica 95: CSM Petrolul Ploieşti – CSM Oradea, mâine seară, în Sala „Olimpia”!

După două victorii consecutive în Liga Naţională de Baschet Masculin Getica 95, CSM Petrolul Ploieşti are parte de un meci extrem de dificil mâine seară, atunci când, începând cu ora 18:00, va primi în Sala Sporturilor Olimpia vizita vicecampioanei României, CSM CSU Oradea!

Oaspeţii vin după deplasarea de miercuri, din FIBA Europe Cup, de la Varşovia, acolo unde au pierdut cu 90-79 în faţa Legiei, dar sunt într-o formă excelentă în campionat, competiţie în care, după un start ezitant, marcat şi de accidentările cu care s-au confruntat, au adunat patru victorii consecutive

”Jucăm cu vicecampioana României, practic cea mai bine cotată echipă din grupa noastră, totodată o formaţie care are o rotaţie lungă, bazându-se pe jucători de calitate, atât români, cât şi străini. Noi, din păcate, nu am reuşit să ne antrenăm în formulă completă nici săptămâna aceasta din cauza problemelor medicale, dar cu siguranţă vom da totul pe teren şi vom încerca să facem un joc bun, cu energie, pentru a ne putea ridica la nivelul adversarilor”, a declarat antrenorul principal al echipei noastre Mihai Popa. Principala îngrijorare vizează prezenţa pe teren a lui Veljko Brkic, care a ratat partida de la Râmnicu Vâlcea din cauza unei accidentări, dar sunt speranţe că el îşi va putea ajuta colegii la jocul de mâine chiar dacă nu s-a antrenat la capacitate maximă în ultimele zile.

Se anunţă, aşadar, spectacol pe teren, va fi spectacol şi în pauze, asigurat de fetele de la „Cheerleading Jumpers” – echipa de majorete de la Palatul Copiilor, coordonată de profesor Maria Anghel – aşa că vă aşteptă, mâine seară, la Sala „Olimpia”! Accesul publicului este liber.

Întâlnirea va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Alexandra Stan (Bucureşti), Alexandru Ivan (Târgovişte) şi Vlad Potra (Cluj Napoca), iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Constantin Ioan (Bucureşti).

Meciul va putea fi urmărit în direct pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.

Luptăm pentru victorie, luptăm pentru Enya!

Altfel, aşa cum am anunţat, meciul cu Oradea va fi un bun prilej pentru noi, ploieştenii să, ne arătăm susţinerea faţă de Enya, o tânără ploieşteancă în vârstă de 19 ani care trece prin momente dificile. Luptă cu o formă rară de cancer şi are nevoie de orice sprijin, care poate veni de data aceasta printr-o simplă donaţie în urnele ce vor fi amplasate în zonele de acces în Sala Sporturilor Olimpia.

Totodată, Enya poate fi ajutată şi prin donaţii făcute într-unul dintre următoarele conturi:

Cont lei

BUDURLEANU ENYA CRISTIANA

RO55BRDE300SV08408653000

SV 8408653000

SWIFT BRDEROBU

Moneda RON

Cont Euro

BUDURLEANU IONELA OANA

RO62BACX0000001713695000

BIC/SWIFT BACXROBU

Cont Revolut

BUDURLEANU OANA

IBAN RO94 BREL 0005 5377 6889 0100