Debut de sezon cu 5 victorii pentru CSM Petrolul Ploieşti U12 în campionatul „4×4”!

Debut de sezon cu 5 victorii pentru CSM Petrolul Ploieşti U12 în campionatul „4×4”!

Start de sezon şi pentru echipa de baschet „U12” a CSM Petrolul Ploieşti, care a participat de sâmbătă până astăzi la primul turneu al competiţiei „4×4”! Repartizaţi în Grupa C, băieţii pregătiţi de Eugeniu Melnic au jucat la Târgovişte cele cinci meciuri ale turului Fazei I, reuşind să se impună de fiecare dată.

Rezultatele băieţilor noştri au fost următoarele:

CSM Petrolul Ploieşti – ACS Primo Megaball Piteşti 58-19

ACS Juniors Craiova – CSM Petrolul Ploieşti 43-58

CSM Petrolul Ploieşti – AS BC Fan Baschet Otopeni 56-43

ACS Champions Buc-Cra – CSM Petrolul Ploieşti 41-105

CSŞ Târgovişte – CSM Petrolul Ploieşti 43-45

Victoria de astăzi, 45-43 cu CSŞ Târgovişte, a stabilit liderul grupei, cele două formaţii având câte patru victorii obţinute în meciurile din primele două zile. Succesul galben-albaştrilor s-a conturat în ultimul minut, atunci când, la 43-43, Mihai Popovici a marcat coşul decisiv, apărarea făcându-şi apoi datoria la ultimul atac al gazdelor.

Lotul de jucători folosit de Eugeniu Melnic în cele cinci întâlniri a arătat astfel: Darius Iancu, Eduard Pană, Mihai Popovici, Sebastian Frîncu, Ştefan Radu, Vlad Ştefan, Călin Dragomir, Ştefan Feraru, Matei Răducanu, Alexandru Măncilă, Alexandru Iambu şi Nikita Melnic.

Cu menţiunea că se ia în calcul şi devansarea cu o zi a meciurilor, turneul al doilea, în care se vor juca partidele retur, este programat la finalul acestei săptămâni, la Piteşti, după următorul program:

CSM Petrolul Ploieşti – ACS Primo Megaball Piteşti (vineri)

ACS Juniors Craiova – CSM Petrolul Ploieşti (sâmbătă)

CSM Petrolul Ploieşti – AS BC Fan Baschet Otopeni (sâmbătă)

ACS Champions Buc-Cra – CSM Petrolul Ploieşti (duminică)

CSŞ Târgovişte – CSM Petrolul Ploieşti (duminică)

La startul campionatului U12 „4×4” s-au înscris 30 de echipe repartizate în 5 grupe, iar cele cinci câştigătoare de serii plus cele mai bune 3 echipe de pe poziţiile secunde se vor califica pentru Turneul Final programat în perioada 28-30 noiembrie 2023!