LNBM Getica 95: deplasare la Râmnicu Vâlcea pentru CSM Petrolul Ploieşti

LNBM Getica 95: deplasare la Râmnicu Vâlcea pentru CSM Petrolul Ploieşti

După prima victorie obţinută în Liga Naţională de Baschet Masculin Getica 95, 78-67 cu CSM Focşani, CSM Petrolul Ploieşti caută, mâine seară, şi cel dintâi succes extern, cu prilejul deplasării de la Râmnicu Vâlcea. Vorbind despre o nou-promovată, ar putea părea o misiune mai uşoară decât la precedentele două „ieşiri”, de la Piteşti şi Târgu Mureş, însă adversarii de mâine şi-au conturat un lot valoros şi au 2/2 după primele meciuri jucate în noul sezon, venind după două victorii impresionante: 81-72, acasă, cu CSM Constanţa şi 94-72 la Târgu Mureş!

„Urmează un meci în compania unei echipe care este într-o formă foarte bună şi joacă un baschet în viteză mai ales pe teren propriu. Se bazează pe jucători cu calităţi individuale foarte bune şi sunt extrem de periculoşi, dar sperăm să putem pune în practică tot ce am pregătit la antrenamentele din această săptămână şi să obţinem un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul principal al echipei noastre, Mihai Popa.

În privinţa lotului de jucători, sunt şanse mari să revină conducătorul de joc Reggie Johnson, absent la partica cu CSM Focşani din cauza unei accidentări.

Programată mâine seară, de la ora 19:00, în Sala „Traian”, partida va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Bogdan Podar (Cluj-Napoca), Vlad Cotrobaş (Bucureşti) şi Tudor Crişan (Cluj-Napoca), iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Zoltan Safar (Bucureşti).

Întâlnirea va putea fi urmărită în direct pe canalul de youtube al FRB, accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=rEnLMlo4h6A.