Weekend cu 11 medalii pentru micii şahişti de la CSM Ploieşti!

Weekend cu 11 medalii pentru micii şahişti de la CSM Ploieşti!

Sportivii secţiei de şah a CSM Ploieşti au participat în acest weekend la trei competiţii, reuşind să obţină 11 medalii: 6 de aur, 4 de argint şi una de bronz!

Ieri dimineaţă, la „Ploieşti Shopping City” s-a desfăşurat Festivalul „Şah în şcoală şi în Mall”, în organizarea Grupului Observatorul Prahovean, CS Gambitul Damei Iași, Asociației Județene de Şah Prahova şi a Clubului Sportiv Universitar Ploiești. A fost întrecerea în cadrul căreia sportivii pregătiţi de Petre Grigore au adunat cele mai multe medalii, 7 la număr – 4 de aur şi 3 de argint -, după cum urmează:

– locul I – Lucas Cătuneanu, Eduard Ioniţă, Andreea Tănase şi Karla Lixandru;

– locul al II-lea – Vasile Basarabeanu, Darius Nicolae şi Alexandru Precupanu.

De vineri până duminică a avut loc şi „Weekend Şahist Bucureştean 54”, întrecere pe care ASC Daco-Getica, ACS Jocul Celor 3 Cai şi Hotel MyContinental Bucureşti au organizat-o în incinta cunoscutului stabiliment din Capitală. A fost o competiţie „Open Seniori”, însă chiar şi în aceste condiţii micii şahişti de la CSM Ploieşti au reuşit să urce pe podium:

– locul I – Alexandru Constantinoiu (U14) şi Vladimir Boştină (U8);

– locul al II-lea – Melania Grigore (Fete, U8).

Totodată, sâmbătă dimineaţă s-a desfăşurat, în incinta Şcolii „Nicolae Simache”, Cupa „Micul şahist”, în organizarea CS „Gambitul Damei” Ploieşti. Darius Nicolae a reprezentat CSM Ploieşti şi a reuşit să ocupe locul al 3-lea în clasamentul general.

Galerie foto: