Baschet: CSM Petrolul Ploieşti caută, mâine, prima victorie în LNBM Getica 95!

Baschet: CSM Petrolul Ploieşti caută, mâine, prima victorie în LNBM Getica 95!

La trei săptămâni de la precedenta întâlnire cu propriii suporteri, CSM Petrolul Ploieşti se întoarce, mâine, în Sala Sporturilor Olimpia pentru meciul din etapa a 5-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin Getica 95 – Conferinţa B, cu CSM 2007 Focşani.

Programată să înceapă la ora 18:00, întâlnirea aduce faţă în faţă două formaţii care încă nu au cunoscut victoria în campionat, însă dacă băieţii noştri se pot lăuda cu cele două succese din Cupa României, cu SCM Timişoara şi SCM Craiova, în schimb, oaspeţii de mâine au 0-5 în acest sezon după ce au cedat şi în confruntările din competiţia „KO”, în faţa celor de la CSM Galaţi şi CSM Târgu Mureş.

„Într-adevăr, este un meci între două echipe care nu au cunoscut gustul victoriei în campionat, noi venind după o înfrângere grea la Târgu Mureş, dar şi după o săptămână în care nu ne-am putut antrena prea mult în efectiv complet din cauza problemelor medicale. Sper, totuşi, ca la ora jocului să fim bine, să nu avem absenţe importante şi să facem un joc bun, care să ne aducă primul succes. Nu va fi însă uşor, pentru că Focşaniul a avut evoluţii bune atât la Constanţa, cât şi acasă cu Târgu Mureş şi cu siguranţă vine să-şi joace şansa. De altfel, cel puţin în conferinţa noastră, cred că oricine poate încurca pe oricine, dovadă victoria Vâlcii în faţa Constanţei, aşa că ne aşteptăm la un meci greu pe care trebuie să-l abordăm ca atare, cu determinare maximă pentru a obţine un rezultat bun”, a declarat antrenorul principal al echipei noastre, Mihai Popa.

Cele două formaţii s-au întâlnit în această toamnă şi într-un amical desfăşurat tot la Ploieşti, Petrolul impunându-se atunci cu 73-56 (20-14, 9-12, 21-14, 23-16).

Meciul va putea fi urmărit în direct pe DigiSport2, PrimaSport3, precum şi pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.

Accesul publicului este liber.