Denis Ştefan, pe locul al 11-lea cu naţionala de juniori a României la „European Open Championship”, din Suedia

Denis Ştefan, pe locul al 11-lea cu naţionala de juniori a României la „European Open Championship”, din Suedia

Portarul echipei de handbal juniori 2 a CSM Ploieşti, Denis Ştefan, a participat, în ultima săptămână, cu echipa naţională de juniori a României la „European Open Championship”, din Suedia, „tricolorii” ocupând la final locul al 11-lea din 19 formaţii participante.

Echipa antrenată de Vasile Boca şi Rudi Stănescu a început Grupa preliminară A cu două înfrângeri, 18-25 cu Franţa şi 20-23 cu Croaţia, însă a câştigat, apoi, meciurile cu Brazilia, 22-17 şi Cehia, 20-19!

De pe locul al 3-lea în Grupa preliminară A, „tricolorii” au mers, alături de Brazilia şi Cehia, în Grupa secundară III, în care au remizat cu Estonia, 23-23, au câştigat cu Letonia, 28-21, şi au pierdut în faţa Poloniei, scor 21-25. Cu un bilanţ de 3 victorii, o remiză şi o înfrângere (s-au luat în calcul şi cele două victorii din Grupa preliminară), România a ocupat poziţia secundă în grupă şi a jucat, ieri, meciul de clasament pentru locurile 11-12 cu Lituania, pe care l-a câştigat cu 28-26.

În condiţiile în care staff-ul tehnic al echipei noastre a mizat la fiecare meci pe câte doi portari din cei trei din lotul lărgit, Denis Ştefan a apărat în patru dintre cele opt confruntări din Suedia: cu Brazilia, Polonia, Letonia şi Lituania.