O medalie de aur şi două de bronz pentru boxerii de la CSM Ploieşti la Cupa României, de la Târgu Jiu!

O medalie de aur şi două de bronz pentru boxerii de la CSM Ploieşti la Cupa României, de la Târgu Jiu!

Sportivii secţiei de box a CSM Ploieşti au participat, în această săptămână, la Cupa României la Box pentru Seniori U22 şi Cadeţi, reuşind să obţină o medalie de aur şi două de bronz în cadrul competiţiei de la Târgu Jiu!

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului a urcat Marian Ghinoiu la categoria de greutate „57 kg” de la U22, sportivul clubului nostru reuşind să câştige cu 5-0 finala disputată în compania lui Alexandru Călin (CS Pandurii Târgu Jiu)!

Tot de la U22 a venit şi una dintre medaliile de bronz, Georgian Călin urcând pe podium după ce a pierdut în semifinalele categoriei „64 kg” în faţa lui Marian Radu (Olimpia), scor 5-0.

Din păcate, competiţia seniorilor U22 a avut parte de o prezenţă redusă a sportivilor, cei doi boxeri ploieşteni susţinând doar câte o partidă la Târgu Jiu: Ghinoiu, direct finala, iar Călin, semifinala.

Mult mai numeroasă a fost prezenţa la nivelul cadeţilor, categorie de vârstă la care de la CSM Ploieşti s-a remarcat Augustin Dinu, la „66 kg”! El se întoarce acasă cu medalia de bronz şi cu regretul unei accidentări suferite în sferturile de finală ale competiţiei, din cauza căreia medicul nu i-a mai permis să boxeze în semifinale. Augustin câştigase în „optimi” în faţa lui Robert Filip (CSO Voluntari), prin RSC (Referee Stop Contest) în prima repriză şi, în „sferturi”, în faţa lui Mario Guinea (CSM Piteşti), cu 5-0!

Rezultatele celorlalţi cadeţi pregătiţi de Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea au fost următoarele:

– 40 kg – Denis Guţu – a pierdut în 16-imi la Alexandru Buţan (Focşani);

– 50 kg – Mykhailo Kononenko – victorie în 16-imi la Daniel Păun (CSO Voluntari), scor 5-0, apoi înfrângere în optimi la Robert Brînză (Brăila), scor 5-0;

– 54 kg – Arthus Vochin – a pierdut în 16-imi la Lucas Radu (Dinamo), scor 4-1;

– 54 kg – Ionuţ Iacob – a pierdut în 16-imi la Cătălin Ioniţoaiei, scor 4-1;

– 90 kg – David Florea – a pierdut în sferturi la Agapios Vatamaniuc (Rapid Bucureşti).

Galerie foto: