Fotbal: juniorii D1 au câştigat Cupa Petrolistului, de la Băicoi!

Fotbal: juniorii D1 au câştigat Cupa Petrolistului, de la Băicoi!

Echipa de fotbal juniori D1 a CSM Ploieşti a participat, sâmbătă, la Cupa Petrolistului, competiţie pe care clubul Petrolul Băicoi a organizat-o pe propria bază sportivă, cu şase formaţii la start.

Băieţii pregătiţi de Lucian Catinca au reuşit să câştige turneul după trei victorii convingătoare: două în grupă şi una în finala competiţiei! Astfel, în primele două meciuri, CSM Ploieşti a trecut cu 7-0 de AS Podenii Noi şi cu 8-1 de Petrolul Băicoi, pentru ca,în ultimul act, jucat în compania câştigătoarei celeilalte grupe, ACS Juniorul 83 Ploieşti, să se impună cu 11-1.

Formaţia noastră a dat golgheterul turneului – Elisei Ioan (7 goluri), cel mai bun portar – Vlad Tronaru şi cel mai tânăr jucător – Alexandru Catinca. De remarcat şi faptul că întrecerea de sâmbătă a prilejuit şi revenirea lui Eric Constantin după o accidentare care l-a ţinut departe de teren patru luni de zile, talentatul fotbalist reuşind să şi înscrie un gol în turneul de la Băicoi.

Lotul de jucători folosit de Lucian Catinca în cele trei partide a fost următorul: Vlad Tronaru, Denis Belciug, Ianis Voinea, Eduard Voicu, Eduard Zaharia, Matei Otavă, Filip Dincă, Andrei Alexe, Elisei Ioan, Gabriel Bunea, Nicolas Barbu, Darius Baciu, Alexandru Stroie, Erik Radu, Ianis Feraru, Ioan Ion, Rareş Stan, Rareş Bădică, Robert Mihalcea, Eric Constantin şi Alexandru Catinca.

Altfel, tot sâmbătă, echipa de juniori D a CSM Ploieşti, care evoluează în sistem „elite” (câte o repriză fiecare dintre formaţiile de juniori C şi D1), a disputat restanţa cu Astra Ploieşti, reuşind să câştige cu 2-0 graţie golurilor marcate de Ianis Rudaru şi Ionuţ Guţă.