Echipa de baschet „U12”, pe locul al 3-lea la Cupa Ferroli, de la Bucureşti!

Echipa de baschet „U12”, pe locul al 3-lea la Cupa Ferroli, de la Bucureşti!

Echipa de baschet masculin U12 a CSM Petrolul Ploieşti a participat, la finalul săptămânii trecute, la Cupa „Ferroli”, o competiţie pe care clubul Laguna Sharks a organizat-o în incinta sălii de sport a Şcolii Gimnaziale Nr. 108, din Capitală.

Băieţii pregătiţi de Eugeniu Melnic au ocupat locul al treilea la finalul unui turneu în care au susţinut patru partide şi au avut un bilanţ de două victorii şi două înfrângeri. În grupă, ei au trecut, sâmbătă, cu 36-24 de Laguna Sharks şi au cedat cu 32-60 în faţa celor de la Slam Bucureşti, apoi, duminică, în semifinală, au pierdut cu 32-43 disputa cu ACS Dan Dacian Bucureşti. În finala mică, CSM Petrolul Ploieşti a câştigat cu 61-41 întâlnirea cu Rising Stars Bucureşti, obţinând, astfel, medaliile de bronz ale competiţiei.

Lotul de jucători pe care antrenorul echipei noastre a contat în Capitală este următorul: Eric Dobre, Matei Răducanu, Alexandru Iambu, Vlad Ştefan, Nikita Melnic, Mihai Popovici, Sebastian Frîncu, Ştefan Radu, Eduard Pană, Darius Iancu, Ştefan Feraru, Ştefan Panait, David Samoilă şi Lucas Radu-Popa.