Baschet, Liga Naţională: Galaţi, ultima deplasare a sezonului pentru CSM Petrolul Ploieşti!

Baschet, Liga Naţională: Galaţi, ultima deplasare a sezonului pentru CSM Petrolul Ploieşti!

CSM Petrolul Ploieşti susţine, mâine, la Galaţi, ultimul meci oficial extern al sezonului 2022-2023, care ar putea fi, în cazul unei înfrângeri, şi ultimul al acestei ediţii de campionat. Formaţia de la Dunăre a câştigat, luni seară, la Ploieşti, prima întâlnire a seriei care decide poziţiile 13-14 ale clasamentului final al Ligii Naţionale de Baschet Masculin şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a-şi adjudeca duelul. În cazul în care băieţii noştri se impun, vom avea meci decisiv duminică seară, în Sala Sporturilor Olimpia, începând cu ora 18:00.

Antrenorul Mihai Popa se confruntă cu probleme de efectiv, neputând conta pe cei doi conducători de joc pe care s-a bazat de obicei în acest sezon, Kwamain Mitchell şi Octavian Popa Calotă, ambii accidentaţi, în timp ce Matija Milin, nerefăcut complet după o entorsă, şi Veljko Brkic, uşor accidentat şi el, nu sunt la capacitate maximă.

Programat la ora 18:30, meciul de la Galaţi va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din Dragoş Barbu (Iaşi), Alexandru Nicolae (Bucureşti) şi Lorand Bukuresti (Sovata) şi o are drept comisar din partea FRB pe Svetlana Simion (Bucureşti). Întâlnirea va putea fi urmărită pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet, accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=wVsolVGobEM.