Duminică, pe Hipodrom: „Premiul de Deschidere Jockey Club” la galop şi Premiul „Sf. Gheorghe” la trap!

Duminică, pe Hipodrom: „Premiul de Deschidere Jockey Club” la galop şi Premiul „Sf. Gheorghe” la trap!

Duminică, 23 aprilie, începând cu ora 10:00, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unei noi reuniuni hipice oficiale pe care Clubul Sportiv Municipal Ploieşti o organizează cu sprijinul sponsorului „Supermarket La Cocoş” şi în parteneriat cu Jockey Club Român.

Va fi cel mai amplu eveniment al acestui debut de sezon, cu nu mai puţin de opt curse în program, dintre care două de calificare, patru de trap şi cele două întreceri care vor marca debutul stagional la galop! Reuniunea va debuta cu cele două curse de calificare, una de trap (9:45) şi alta de galop (10:05), după care va urma prima cursă de trap – Premiul „Domnişoru” (10:15) – şi, la 10:40, „Premiul de Deschidere Jockey Club”, întrecerea care ce inaugurează, practic, sezonul de galop 2023!

Vom continua cu trei curse de trap – Premiul „Darius” (11:05), Premiul „Sfântul Gheorghe” (11:30) – principala întrecere de trap a zilei, şi Premiul „Supermarket La Cocoş” (11:55)) – şi vom închide reuniunea cu o nouă cursă de galop: Premiul Giselda (12:15), dedicat primului câştigător de Derby Român pentru rasa pur sânge englez, iapa Giselda!

Cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka (în intervalul 10:30-12:00) pentru copii urmând să se amenajeze şi un „fun corner”, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab