Baschet, Liga Naţională: duelul cu Miercurea Ciuc se mută în Sala „Eross Zsolt”!

Baschet, Liga Naţională: duelul cu Miercurea Ciuc se mută în Sala „Eross Zsolt”!

Seria meciurilor dintre CSM Petrolul Ploieşti şi CSM VSKC Miercurea Ciuc, din primul tur al play-out-ului Ligii Naţionale de Baschet Masculin continuă mâine cu jocul al 3-lea, programat începând cu ora 17:00, pe terenul adversarilor, în Sala „Eross Zsolt”. Conducem cu 2-0 după primele confruntări de la Ploieşti, de săptămâna trecută, încheiate cu 90-80 şi 88-59, şi ne mai este necesară o singură victorie pentru a câştiga duelul – programat după sistemul „cel mai bun din 5 meciuri” – şi a continua cu jocurile de clasament din zona 11-14.

Antrenorul Mihai Popa nu va putea conta nici mâine pe Matija Milin, accidentat, însă îl va avea la dispoziţie pe Andrei Ene, care s-a refăcut după problemele avute la genunchi şi l-ar putea înlocui pe Robert Pătraru, menajat în perspectiva turneului de la „U17”, din weekend.

„Am câştigat de patru ori în acest sezon în faţa celor de la Miercurea Ciuc şi evident că ne dorim să o facem şi acum pentru a încheia seria cât mai repede şi a evita meciul al 4-lea, care ar fi programat joi. Ar fi şi două zile în plus de pregătire a duelului din turul următor, aşa că mergem numai cu gândul la victorie încă din primul meci”, a declarat coordonatorul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan.

Programată la ora 17:00, confruntarea de mâine va putea fi urmărită pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=gPshsWtXeO4.