Handbal: Alex Popescu,  Delia Roşu şi Elena Coşerea-Pîtiu, convocaţi sub „tricolor”!

Handbal: Alex Popescu, Delia Roşu şi Elena Coşerea-Pîtiu, convocaţi sub „tricolor”!

Trei dintre handbaliştii Clubului Sportiv Municipal Ploieşti au fost convocaţi la loturile naţionale de cadeţi ale României pentru acţiuni programate la începutul lunii aprilie!

Prima convocare îl vizează pe Alexandru Popescu, interul stânga al echipei de juniori 3 a clubului urmând să participe, în perioada 1-10 aprilie, la o acţiune a lotului naţional de cadeţi al României. „Tricolorii” se vor antrena la Ploieşti până pe 5 aprilie, după care vor pleca la un Turneu Internaţional la Praga. Alexandru este pregătit la CSM Ploieşti de Ramona Ştefan.

Cea de-a doua convocare a venit pentru cadetele Elena Coşerea-Pîtiu (portar) şi Delia Roşu (centru), care se vor prezenta, luni, 3 aprilie, la Drobeta Turnu Severin pentru o acţiune a lotului naţional ce prevede un stagiu de pregătire centralizată până pe data de 7 aprilie, urmat de participarea la o serie de Jocuri Bilaterale în Serbia, la Kladovo (7-10 aprilie).

Pregătite la club de Geta Opincariu şi Cristi Roşu, cele două sportive sunt, deja, obişnuite ale lotului naţional de cadete antrenat de Elena Moise şi Alina Iordache, ele participând, recent, la Jocurile Mediteraneene de la Nafplio (Grecia), unde România a ocupat locul al 5-lea.