Baschet, Liga Naţională: CSM Petrolul Ploieşti, la ultima deplasare din Grupa 11-18!

Baschet, Liga Naţională: CSM Petrolul Ploieşti, la ultima deplasare din Grupa 11-18!

CSM Petrolul Ploieşti deschide, mâine, etapa a 6-a a Grupei 11-18 a Ligii Naţionale de Baschet Masculin cu prilejul ultimei partide din seria de 4 consecutive pe care o dispută în deplasare, de data aceasta la Focşani. Lideră a clasamentului grupei, formaţia noastră este favorită pe terenul echipei de pe locul al 5-lea şi vizează o nouă victorie pentru a-şi asigura, la finalul acestei faze, din care mai sunt trei etape, o poziţie favorabilă în perspectiva play-out-ului.

După consumarea ultimelor trei runde, împerecherea din play-out va fi 11-18, 12-17, 13-16 şi 14-15, cu trei meciuri din cinci pe terenul formaţiei mai bine clasate, iar o poziţionare pe unul dintre primele două locuri ale Grupei 11-18 ar oferi adversari mai accesibili, foarte probabil pe CSM VSKC Miercurea Ciuc sau ABC Laguna Bucureşti, comparativ cu celelalte două variante care se întrevăd: CSM 2007 Focşani sau CSM Târgu Jiu.

Revenind la jocul de mâine, trebuie spus că antrenorul Mihai Popa se va putea baza, de data aceasta, şi pe Octavian Popa Calotă şi Matija Milin, care au fost menajaţi în partida din etapa anterioară, de pe terenul Lagunei Bucureşti, din cauza unor accidentări. În tur, CSM Petrolul Ploieşti s-a impus în Sala Sporturilor Olimpia cu scorul de 81-73 (23-14, 15-20, 22-16, 21-23).

Programată să înceapă la ora 17:00, întâlnirea de la Focşani va putea fi urmărită pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.