Baschet, Liga Naţională: CSM Petrolul Ploieşti, favorită în deplasarea de la Laguna Bucureşti!

Baschet, Liga Naţională: CSM Petrolul Ploieşti, favorită în deplasarea de la Laguna Bucureşti!

La mai puţin de trei săptămâni de la confruntarea din Sala „Olimpia”, câştigată clar de băieţii noştri cu 104-74, CSM Petrolul Ploieşti şi ABC Laguna Bucureşti se întâlnesc din nou, mâine seară, începând cu ora 17:00, în prima etapă a returului Play-Out-ului Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Între timp, „galben-albaştrii” au urcat pe prima poziţie a clasamentului Grupei 11-18 graţie victoriei de la Galaţi, însă şi Laguna a reuşit cel de-al doilea succes stagional la precedenta apariţie în faţa propriilor suporteri, în care a primit vizita formaţiei din Miercurea Ciuc (89-86).

„Dacă la precedentele deplasări se poate spune că am pornit de pe picior de egalitate cu adversarii, de data aceasta suntem favoriţi, atât prin prisma clasamentului, cât şi prin cea a meciului direct disputat recent, însă asta nu este suficient pentru a câştiga partida. Va trebui să fim concentraţi, să păstrăm intensitatea arătată la Galaţi şi să ne facem meciul uşor prin jocul prestat, pentru că nimeni nu îţi face cadouri în Liga Naţională. Băieţii s-au pregătit bine în ultima săptămână şi mergem la Bucureşti numai cu gândul la victorie”, spune coordonatorul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan.

Programat mâine, la ora 17:00, în Arena de Baschet din Capitală, meciul va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din Laszlo Bukuresti, Amalia Marchiş şi Matei Bănică şi îl are drept comisar din partea Federaţiei Române de Baschet pe Constantin Ioan.

Întâlnirea va putea fi urmărită pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet aici.

Meciul din Bucureşti este al treilea dintr-o serie de patru consecutive programate pe teren străin pentru CSM Petrolul Ploieşti, la finalul săptămânii viitoare urmând deplasarea de la Focşani.