Baschet, Liga Naţională: deplasare în fieful Stelei pentru CSM Petrolul Ploieşti

Baschet, Liga Naţională: deplasare în fieful Stelei pentru CSM Petrolul Ploieşti

După victoria de luni, din restanţa cu Laguna Bucureşti (104-74), CSM Petrolul Ploieşti se pregăteşte să deschidă etapa a 3-a a play-out-ului Ligii Naţionale de Baschet Masculin, urmând să joace, mâine seară, de la ora 18:30, pe terenul Stelei Bucureşti.

Cu certitudine, este cel mai dificil meci disputat până acum în această fază a competiţiei – în care a mai fost confruntarea de pe teren propriu cu CSM Focşani – în contextul în care bucureştenii ocupă ultima treaptă a podiumului clasamentului, iar pe teren propriu au câştigat 4 din ultimele 5 partide disputate (două dintre acestea cu Voluntari şi Dinamo).

„Este clar că ne aşteaptă cel mai greu meci din acest debut de play-out şi nu va fi uşor, însă avem un moral bun, pentru că am început bine, cu două victorii, această parte a campionatului, aşa că mergem încrezători în Capitală. Urmează o serie de patru partide în deplasare şi din fiecare vom încerca să scoatem maxim, iar primul prilej este mâine, în confruntarea cu Steaua”, spune coordonatorul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan.

Antrenorul Mihai Popa nu se confruntă cu probleme de efectiv în perspectiva întâlnirii de mâine seară. Meciul va fi transmis „în direct” de Digisport 4, Primasport 3, precum şi pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.