Şah: Alex Constantinoiu, locul 1 la „Weekend şahist bucureştean” – Open Seniori!

Şah: Alex Constantinoiu, locul 1 la „Weekend şahist bucureştean” – Open Seniori!

Sportivii secţiei de şah a CSM Ploieşti au participat, în weekend, la două concursuri desfăşurate în Bucureşti şi Ploieşti, reuşind să obţină 6 medalii, dintre care 5 de aur şi una de argint.

Principala performanţă i-a aparţinut lui Alexandru Constantinoiu (11 ani), care a reuşit să câştige concursul rezervat seniorilor în cadrul competiţiei „Weekend şahist bucureştean” – Ediţia a V-a. O competiţie găzduită, sâmbătă şi duminică, de Hotelul MyContinental Bucureşti, care a organizat-o în parteneriat cu ASC Daco-Getica Bucureşti şi ACS Jocul Celor 3 Cai.

La acelaşi concurs, Diana Popescu a ocupat locul 1 la categoria „fete, 12 ani”, iar Cezara Ferar a ocupat locul 1 la feminin.

Sâmbătă, la Ploieşti, în organizarea Clubului Sportiv „Gambitul Damei”, a avut loc Cupa „Micul Şahist”, prilej pentru alţi trei mici şahişti ai clubului să obţină medalii: Darius Nicolae a ocupat locul 1 la general, Maria Chirbea a luat medalia de aur la „fete, 8 ani”, iar Alexandru Precupanu a fost pe locul al 2-lea la „băieţi, 8 ani”.

Galerie foto: