Baschet, Liga Naţională: mâine seară, în „Olimpia”, restanţa CSM Petrolul Ploieşti – Laguna Bucureşti!

Baschet, Liga Naţională: mâine seară, în „Olimpia”, restanţa CSM Petrolul Ploieşti – Laguna Bucureşti!

După o pauză de aproape trei săptămâni, provocată de Turneul Final al Cupei României şi de meciurile echipei naţionale cu Bulgaria şi Cipru, echipa de baschet seniori a clubului revine, mâine seară, pe parchet pentru meciul cu Laguna Bucureşti, restant din prima etapă a play-out-ului Ligii Naţionale! Întâlnirea trebuia să se dispute la începutul lunii februarie, dar a fost amânată atunci pentru a se face loc în Sala Sporturilor Olimpia Turneului 2 al EYBL U17, Conferinţa Sud.

În partida programată să înceapă la ora 18:00, CSM Petrolul Ploieşti porneşte ca favorită în contextul în care nou-promovata Laguna Bucureşti a avut în acest sezon un parcurs cu o singură victorie (e drept, în faţa celor de la Dinamo, 78-77) şi nu mai puţin de 16 înfrângeri.

„Pornim cu prima şansă, dar asta nu înseamnă că meciul este dinainte câştigat, Laguna fiind o formaţie care a reuşit în multe meciuri să le pună probleme adversarilor până aproape de final. Băieţii s-au antrenat bine în această pauză şi sperăm să facem un joc bun şi să câştigăm, mai ales că ne aşteaptă o perioadă dificilă, cu multe deplasări în luna martie”, spune managerul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan.

Din punct de vedere al lotului, antrenorul Mihai Popa nu se confruntă cu probleme de efectiv, toţi jucătorii fiind apţi pentru confruntarea de mâine seară. O victorie cu Laguna i-ar readuce pe băieţii noştri pe poziţia secundă a clasamentului play-out-ului, pas important înaintea unei serii de patru meciuri consecutive pe care CSM Petrolul Ploieşti le va susţine în deplasare în luna martie!

Accesul publicului este liber, aşa că vă aşteptăm la Sala „Olimpia” pentru a fi alături de băieţi!