Turneu în Capitală cu două victorii pentru echipa de baschet „U13” a clubului!

Turneu în Capitală cu două victorii pentru echipa de baschet „U13” a clubului!

A fost un nou weekend cu meciuri oficiale pentru echipa de baschet „U13” a CSM Petrolul Ploieşti, care a participat, ieri şi astăzi, la cel de-al doilea turneu al Fazei secunde a campionatului, găzduit de Sala Colegiului Tehnic Edmond Nicolau, din Bucureşti.

Ieri, băieţii pregătiţi de Eugeniu Melnic s-au impus cu 58-48 în disputa cu ABC Slam Bucureşti, pentru ca, astăzi, să câştige cu 78-65 întâlnirea cu ACS Champions Bucureşti-Craiova. Cu cele două victorii, CSM Petrolul Ploieşti are un bilanţ de 4 victorii şi o înfrângere în Grupa a 3-a a acestei faze a campionatului.

Lotul folosit de Eugeniu Melnic în turneul din Capitală a fost următorul: Tudor Frăţilă, Radu Frăţilă, Alec Ivan, Luca Soare, Mihail Dumitrache, Mihnea Nicolaescu, Rareş Necula, Alexadru Brăilă, Iosif Hoescu, Eric Dobre, Matei Răducanu, Mihai Popovici şi Andrei Savu.

Pentru băieţi va urma, în perioada 31 martie – 2 aprilie, cel de-al treilea turneul al acestei Faze secunde, primul al returului, în care le vor întâlni din nou pe CSM Târgu Jiu, ACS Alpha Sport Sibiu şi ABC Hoopers Ploieşti.