Finală de „top 10”, mâine seară, în „Olimpia”: CSM Petrolul Ploieşti – FC Argeş Piteşti!

Finală de „top 10”, mâine seară, în „Olimpia”: CSM Petrolul Ploieşti – FC Argeş Piteşti!

CSM Petrolul Ploieşti susţine, mâine seară, începând cu ora 19:15, în Sala Sporturilor Olimpia, un meci extrem de important în lupta pentru calificarea între cele mai bune zece echipe ale Ligii Naţionale de Baschet Masculin, în compania celor de la FC Argeş Piteşti. Va fi o partidă de „care pe care”, pentru că, pe de o parte, o victorie ne asigură clasarea între primele cinci formaţii ale Conferinţei A, în timp ce oaspeţilor le-ar oferi şanse mari la începlinirea aceluiaşi obiectiv, în condiţiile în care mai au de jucat, acasă, cu CSM Târgu Jiu şi CSM Miercurea Ciuc.

„Mai avem trei finale de jucat în această fază, cu Argeş, la Craiova şi cu Sibiu, iar asta este prima dintre ele. Evident că ne dorim foarte mult să obţinem victoria în meciul de mâine şi sper că şi publicul va fi alături de noi pentru a ne susţine, pentru că noi vom da totul pe teren. Cert este că va fi un meci foarte greu, pentru că Piteştiul chiar este o echipă solidă, acoperită pe toate posturile, cu mulţi jucători experimentaţi, aşa că va trebui să ne autodepăşim ca să putem câştiga”, spune antrenorul principal al echipei noastre, Mihai Popa.

Tehnicianul nu va putea conta mâine pe serviciile lui Christian Chiţu, în continuare accidentat, dar îl va avea la dispoziţie pe Bogdan Popa, care a lipsit la Cluj-Napoca din cauza unei răceli.

Partida de mâine seară va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Ciprian Stoica, Alin Faur şi Ionuţ Mocanu, iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Doru Vinaşi, din Cluj-Napoca. Întâlnirea va fi transmisă „în direct” de Digisport, PrimaSport, dar şi pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.