Debut de sezon cu trei victorii pentru echipa de baschet „U13” a CSM Ploieşti!

Debut de sezon cu trei victorii pentru echipa de baschet „U13” a CSM Ploieşti!

Weekendul acesta a adus debutul oficial în ediţia de campionat 2022-2023 şi pentru echipa de baschet „U13” a clubului, pregătită de Eugeniu Melnic. Repartizaţi în Grupa J a primei faze, băieţii noştri au participat la un prim turneu stagional organizat în Sala Sporturilor Olimpia, încheind seria de trei meciuri cu tot atâtea victorii!

După ce a câştigat, ieri, cu 119-7 meciul cu ABS Hoops Braşov şi cu 96-24 partida cu CSU Braşov, CSM Ploieşti a trecut, astăzi, şi de ABC Hoopers Ploieşti cu scorul de 68-38, şi ocupă, evident, primul loc în Grupa J.

Lotul folosit de Eugeniu Melnic în acest prim turneu al sezonului a fost următorul: Tudor Frăţilă, Radu Frăţilă, Ştefan Aniculăesei, Andrei Ivan, Luca Soare, Mihail Dumitrache, Alexandru Brăilă, Rareş Necula, Mihai Popovici Oancea, Matei Răducanu, Eric Dobre, Andrei Savu-Istrătescu, Mihnea Deaconu şi Radu Constantinescu.

În această primă fază a campionatului participă 56 de echipe, repartizate în 14 grupe de câte 4. Cel de-al doilea turneu stagional, în care se vor disputa partidele retur, este programat peste numai două săptămâni, în perioada 20-22 ianuarie 2023.

Galerie foto, CSM Ploieşti – ABC Hoopers Ploieşti: