Kempo: sportivii de la CSM Ploieşti, 8 medalii cucerite la Cupa DFS Tellur!

Kempo: sportivii de la CSM Ploieşti, 8 medalii cucerite la Cupa DFS Tellur!

Sportivii secţiei de kempo a clubului au participat, astăzi, la Cupa DFS Tellur, competiţie organizată de Academia „Cătălin Moroşanu” în incinta Sălii Unirea, din Dobroeşti, şi au reuşit să obţină 7 medalii de aur şi una de bronz.

Elevii lui Ghiocel Petrea au fost implicaţi în SuperFight-uri, dar şi în Piramide MMA sau K1 extrem de solicitante, cu câte 16 sportivi la start şi 4 meciuri până la locul 1, context în care performanţele lor sunt cu atât mai mult de apreciat.

Locul 1 în SuperFight a fost obţinut de Ezel Frăsineanu, Richard Oghinciuc, Alexandru Dinu şi Florin Panaitescu, iar Teodor Miron s-a impus într-o luptă pentru Centura K1!

Celelalte două medalii de aur au fost cucerite de Luca Frăsineanu, într-o Piramidă pentru Centura K1, şi Nicuşor Iliuţă, într-o Piramidă MMA!

În alte Piramide K1, Robin Mihai a obţinut medalia de bronz, Luis Soare a ocupat locul 5, iar Narcis Mihai a fost pe 6.

Vineri seară, Ştefan Panaitescu a participat la Gala „Bătaie-n Balcani”, eveniment organizat de Heroes Fight League şi Armmada în Sala Polivalentă din Bucureşti şi transmis de Antena 1. Sportivul pregătit de Ghiocel Petrea s-a luptat în cuşcă şi l-a avut drept adversar pe Jovan Leka, un sârb a cărui experienţă superioară în astfel de competiţii avea să se dovedească decisivă. Chiar dacă Ştefan a început bine şi i-a dat o replică bună adversarului, două momente de neatenţie au însemnat tot atâtea lovituri de picior bine ţintite de sârb, iar meciul s-a încheiat înainte de limită. Chiar şi aşa, cel poreclit „Tănculeţul” a dovedit din nou că este în progres de la un eveniment la altul, iar momentul unei victorii importante nu este departe!

Galerie foto: